Logo


Home Contact ShqipEnglishMk
Home
Shërbime
Për Ne
Lokacioni
Kontakt
Shtepi
SHTËPI
Gjeni shtëpinë që
ju takon.
>> Më tepër
Shtepi
BANESA
Kërkoni banesë?
Shikoni ofertën tonë.
>> Më tepër
Toke Truall
TOKË TRUALL
MIRËSEVINI NË FAQEN TONË!    
Agjensioni për shitblerjen e patundshmërive Eugen 2011 është partneri juaj i besueshëm gjatë përpjekjeve tuaja për blerje ose shitje të pronave të patundshme. Pronat në listën tonë janë të kategorive të ndyshme: shtëpi, banesa, truaj ndërtimi, tokë, etj.

Pasi fluksi i shitjeve dhe i blerjeve është i madh, ju lutemi veproni shpejtë dhe na kontaktoni nëpërmjet telefonit ose nëpërmjet faqes sonë të kontaktit.

Shpresojmë se do të jemi pranë jush në çastet kur do të keni nevoje për ndihmë profesionale.
++946.786.560
++970.232.436
++970.984.931
info@eugen2011.com
Copyright © Eugen 2011.